Raack heeft op initiatief van de VVV/TPV een nieuw eigentijds beeldmerk ontwikkeld, waarmee Vorden beter en krachtiger op de (toeristische) kaart kan worden gezet. Zo kan iedereen die Vorden en omgeving promoot, dit op een herkenbare wijze doen.

Initiatieven

Veel mensen zijn op dit moment bezig met het vergroten van de aantrekkelijkheid van Vorden en omgeving. Ondernemers, de ondernemersverenigingen (VOV en VOC), de VVV en het Toeristisch Platform Vorden. Samen krachtig naar buiten treden speelt daarbij een belangrijke rol. Niet in de laatste plaats omdat Vorden, nét als de rest van de Achterhoek, last heeft van krimp. Ook al is die op dit moment nog bescheiden van omvang, er zijn dringend economische activiteiten nodig om het tij te keren.

Toerisme

Eén van de kansen is het toerisme. Daar ligt de kracht van Vorden.  Het is uniek vanwege de 8 kastelen, 3 landhuizen, de landgoederen en veel leuke kleinschalige activiteiten in een prachtig oorspronkelijk landschap.

Eén trots gezicht

Vol trots werken verschillende partijen aan verschillende plannen om meer mensen hier naartoe te trekken. Heel belangrijk daarbij is het hebben van één gezicht. Daarom is er op initiatief van de VVV/TPV één visual gemaakt, dat Vorden als kastelendorp centraal zet. Het groen uit het oude wapen en het blauw van de beek komen er in terug. De kleurrijke icoontjes daaromheen staan voor de grote variëteit aan activiteiten. Van horeca tot historie, van kunst tot kamperen, van natuur tot cultuur, van lekker eten tot heerlijk drinken enzovoort.

Gratis

Het is gemaakt door Raack en gratis ter beschikking gesteld aan iedereen die op de een of andere wijze Vorden promoot. Het is in veel verschillende uitvoeringen toepasbaar en kan in alle uitingen een rol spelen, in advertenties, websites, flyers, billboards, etc.

Raack

Raack is een bureau, gevestigd in Vorden, met Peter Besselink (een échte Vordenaar), Grieto Zeeman en Erika Vreeswijk aan het roer. Vanwege hun betrokkenheid bij Vorden en het toerisme hebben zij de visual ontwikkeld. Raack helpt ondernemers (als ideeënfabriek) met het vinden van hun kracht om van daaruit de markt te benaderen, in deze nieuwe tijd, vol nieuwe kansen, maar ook met nieuwe valkuilen. Communicatie, marketing, PR, teksten, website, social media, het hoort er allemaal bij.


Mail ons en ontvang de Beelmerk-Kit, met de visual in diverse vormen per omgaande in je mailbox. Binnenkort komt er ook een handboekje
uit, met gebruik tips en wat toepassingsvoorbeelden. Wil je meer weten, tips bij het toepassen of een aanpassing op maat? Dat kan ook. Mail of bel ons.

Erika Vreeswijk

erika@raack.nl

06-21811791